#Versaće seksipil

U Parizu je u nedelju slavna kreatorka Donatela Versaće (Donatella Versace) prikazala kolekciju modne kuće Versaće za sezonu proleće 2016. 

Među modelima su, kako to uvek biva kada je reč o ovoj kreatorci, dominirali prorezi, otvori i dekoltei na haljinama, sada još uz momenat kanapa od Swarovski nakita.

Takođe, poznato je da je ona mahom kreatorka svih onih famoznih "golih haljina" u kojima se zanosna i vatrena Dženifer Lopez pojavljuje na crvenom tepihu.

A za veliki pariski modni šou, u prvom planu je bila pevačica Rita Oro, koja je ponela Donatelinu ekstravagantnu i izazovnu otvorenu, kratku i usku haljinu, sa Swarovski konopcima.

rita oro

#Klaberka vikenda

A devojku, koju smo ovog vikenda fotkali u gradu potpuno nas je oduševila svojim modnim izborom, "golom haljinom", koja podseća na sve kreacije čuvene kreatorke, Donatele Versaće.

Za razliku od pevačice Rite Oro, koja je DV haljinu nosila bez donjeg veša, i koja je u vrištećoj narandžastoj boji, naša lepa klaberka nosi haljinu u mističnoj crnoj boji, uz donji veš, a što sve odiše dubokim i smelim seksipilom.

gola haljina

#I otpozadi

Za ovakve haljine, pored toga što žena treba da ima savršenu figuru, mora i da bude posebno hrabra. Pogledajte kako izgleda otpozadi.

gola haljina otpozadi

A šta vi kažete na golu halinu i da li biste se usudile da je obučete za izlazak?

Komentari